Studopediya

КАТЕГОРИЯ:


Астрономия- (809) Биология- (7483) Биотехнологии- (1457) Военное дело- (14632) Высокие технологии- (1363) География- (913) Геология- (1438) Государство- (451) Демография- (1065) Дом- (47672) Журналистика и СМИ- (912) Изобретательство- (14524) Иностранные языки- (4268) Информатика- (17799) Искусство- (1338) История- (13644) Компьютеры- (11121) Косметика- (55) Кулинария- (373) Культура- (8427) Лингвистика- (374) Литература- (1642) Маркетинг- (23702) Математика- (16968) Машиностроение- (1700) Медицина- (12668) Менеджмент- (24684) Механика- (15423) Науковедение- (506) Образование- (11852) Охрана труда- (3308) Педагогика- (5571) Полиграфия- (1312) Политика- (7869) Право- (5454) Приборостроение- (1369) Программирование- (2801) Производство- (97182) Промышленность- (8706) Психология- (18388) Религия- (3217) Связь- (10668) Сельское хозяйство- (299) Социология- (6455) Спорт- (42831) Строительство- (4793) Торговля- (5050) Транспорт- (2929) Туризм- (1568) Физика- (3942) Философия- (17015) Финансы- (26596) Химия- (22929) Экология- (12095) Экономика- (9961) Электроника- (8441) Электротехника- (4623) Энергетика- (12629) Юриспруденция- (1492) Ядерная техника- (1748) Arhitektura- (3434) Astronomiya- (809) Biologiya- (7483) Biotehnologii- (1457) Военни бизнесмен (14632) Висока technologies- (1363) Geografiya- (913) Geologiya- (1438) на държавата (451) Demografiya- ( 1065) Къща- (47672) журналистика и смирен (912) Izobretatelstvo- (14524) външен >(4268) Informatika- (17799) Iskusstvo- (1338) историята е (13644) Компютри- (11,121) Kosmetika- (55) Kulinariya- (373) културата е (8427) Lingvistika- (374) Literatura- (1642) маркетинг-(23702) математиците на (16968) Механична инженерно (1700) медицина-(12668) Management- (24684) Mehanika- (15423) Naukovedenie- (506) образователна (11852) truda- сигурност (3308) Pedagogika- (5571) Poligrafiya- (1312) Politika- (7869) Лево- (5454) Priborostroenie- (1369) Programmirovanie- (2801) производствено (97 182 ) индустрия- (8706) Psihologiya- (18388) Religiya- (3217) Svyaz (10668) Agriculture- (299) Sotsiologiya- (6455) на (42831) спортист строително (4793) Torgovlya- (5050) транспорт ( 2929) Turizm- (1568) физик (3942) Filosofiya- (17015) Finansy- (26596) химия (22929) Ekologiya- (12095) Ekonomika- (9961) Electronics- (8441) Elektrotehnika- (4623) Мощност инженерно ( 12629) Yurisprudentsiya- (1492) ядрена technics- (1748)

Riba, smazhem в frityurі

Riba smazhem ите Tsibulya в lenіngradskomu

Riba smazhem

Сом plyamista - 165 ABO kapіtan-риба - 235, АВО Korop - 225, АВО trіska, меджид - 155 скумрия okeanіchna - 237, АВО костур ул.Морски - 163 Boroshnev пшеница - 6 olіya - 6, MASA Ribby smazhenoї - 100, garnіr - 150, сос - 75 АВО Vershkova масло, маргарин трапезария АВО - 7. Vihіd- 257/325.

Portsіonnі парчета Ribby narіzanі PID Кут gradusіv 30, АВО drіbnu tsіlu ribu posipati sіllyu, черен пипер и zapanіruvati в boroshnі, uklasti на добра rozіgrіtu лист тиган АВО и olієyu shkіroyu дъно smazhiti И С dvoh bokіv да utvorennya добър pіdsmazhenoї zolotistoї kіrochki protyagom 5-10 XS temperaturі при 140-160 ° с Довежда се до gotovnostі в zharovіy shafі 5-7 XS temperaturі при 250 ° C, vseredinі риба Got progrіtisya до 85-90 ° C. Gotovnіst Ribby viznachayut за nayavnіstyu на її poverhnі малък povіtryanih bulbashok.

Преди tarіlku чрез даване на АВО portsіonne ястие poklast garnіr іz smazhenoї vіdvarnoї kartoplі АВО, АВО kartoplyanogo пюре. Подредени по rozmіstiti garjachego smazhenu Рибо, политически roztoplenim Vershkova масло. Okremo данъци в сос лодка доматен сос ABO Chervoniy главно ABO е ovochami домати, майонеза АВО и kornіshonami. Prikrasiti gіlochkami zelenі магданоз, лимон.

Trіska - 155 ABO костур ул.Морски - 163, АВО skumbrіya - 209, АВО костур, мерлуза srіblyasty АВО - 211, АВО скумрия okeanіchna - 237 Boroshnev пшеница - 6 olіya - 6, MASA Ribby smazhenoї - 100 Tsibulya, smazhem в frityurі - 35 garnіr- Vihіd 150.-288.

Strava gotuyut и костур trіski, сафрид, skumbrії, morskogo костур.

Характерно osoblivіstyu Jedlo Je sposіb prigotuvannya garnіru голямо аз Количество smazhenoї tsibulі в podavannі.

Kartoplyu zvariti в shkіrtsі, oholoditi, obchistiti, narіzati kruzhaltsyami аз pіdsmazhiti ите oboh bokіv. Rіpchastu Tsibulya narіzati kіltsyami, zapanіruvati в boroshnі pіdsmazhiti аз имам frityurі koloru до златисто. Рибо smazhiti основни начина Як описани vische.

Преди средата чрез даване на portsіonnoї Сковорода poklast smazhenu Рибо, Район информация - kartoplyu, smazhenu kruzhaltsyami, zverhu на ribu poklast smazhenu Tsibulya.

Oseter- 199 192 sudak-- АВО, АВО костур morskiy- 139, АВО сом - 211, АВО kapіtan-риба - 233 Boroshnev пшеница - 6 yaytsya -1/7 единици suharі -. 15, kulіnarny мазнини - 10, MASA Ribby smazhenoї - 100 garnіr - 150 сос - 50 75 АВО, АВО Vershkova масло, маргарин ABO -7. Vihіd - 300/257.

Pіdgotovlenu tsіlu ribu ABO portsіonnі парчета за smazhennya в frityurі poklast в rozіgrіty мазнини до 180 ° C 5-10 smazhiti аз HV да utvorennya на poverhnі zolotistoї kіrochki. Potіm viynyati, Дати stekti мазнини, за тигана poklast Нося gotovnostі в zharovіy shafі. Преди progrіtu като даде да tarіlku ABO portsіonne ястие poklast smazhenu kartoplyu, narіzanu кубчета, zboku - Рибо, як Полити roztoplenim масло prikrasiti skibochkami аз лимон магданоз, pіdsmazhenoyu в frityurі. Okremo в чинии данъци garjachego доматен сос Cold ABO ~ ите kornіshonami майонеза.

<== Предишна лекция | На следващата лекция ==>
| Riba, smazhem в frityurі

; Дата: 01.07.2014; ; Прегледи: 380; Нарушаването на авторските права? ;


Ние ценим Вашето мнение! Беше ли полезна публикуван материал? Да | не



ТЪРСЕНЕ:


Вижте също:



ailback.ru - Studopediya (2013 - 2017) на година. Тя не е автор на материали, и дава на студентите с безплатно образование и използва! Най-новото допълнение , Al IP: 66.102.9.22
Page генерирана за: 0.045 сек.