КАТЕГОРИЯ:


Астрономия- (809) Биология- (7483) Биотехнологии- (1457) Военное дело- (14632) Высокие технологии- (1363) География- (913) Геология- (1438) Государство- (451) Демография- (1065) Дом- (47672) Журналистика и СМИ- (912) Изобретательство- (14524) Иностранные языки- (4268) Информатика- (17799) Искусство- (1338) История- (13644) Компьютеры- (11121) Косметика- (55) Кулинария- (373) Культура- (8427) Лингвистика- (374) Литература- (1642) Маркетинг- (23702) Математика- (16968) Машиностроение- (1700) Медицина- (12668) Менеджмент- (24684) Механика- (15423) Науковедение- (506) Образование- (11852) Охрана труда- (3308) Педагогика- (5571) Полиграфия- (1312) Политика- (7869) Право- (5454) Приборостроение- (1369) Программирование- (2801) Производство- (97182) Промышленность- (8706) Психология- (18388) Религия- (3217) Связь- (10668) Сельское хозяйство- (299) Социология- (6455) Спорт- (42831) Строительство- (4793) Торговля- (5050) Транспорт- (2929) Туризм- (1568) Физика- (3942) Философия- (17015) Финансы- (26596) Химия- (22929) Экология- (12095) Экономика- (9961) Электроника- (8441) Электротехника- (4623) Энергетика- (12629) Юриспруденция- (1492) Ядерная техника- (1748) Arhitektura- (3434) Astronomiya- (809) Biologiya- (7483) Biotehnologii- (1457) Военни бизнесмен (14632) Висока technologies- (1363) Geografiya- (913) Geologiya- (1438) на държавата (451) Demografiya- ( 1065) Къща- (47672) журналистика и смирен (912) Izobretatelstvo- (14524) външен >(4268) Informatika- (17799) Iskusstvo- (1338) историята е (13644) Компютри- (11,121) Kosmetika- (55) Kulinariya- (373) културата е (8427) Lingvistika- (374) Literatura- (1642) маркетинг-(23702) математиците на (16968) Механична инженерно (1700) медицина-(12668) Management- (24684) Mehanika- (15423) Naukovedenie- (506) образователна (11852) truda- сигурност (3308) Pedagogika- (5571) Poligrafiya- (1312) Politika- (7869) Лево- (5454) Priborostroenie- (1369) Programmirovanie- (2801) производствено (97 182 ) индустрия- (8706) Psihologiya- (18388) Religiya- (3217) Svyaz (10668) Agriculture- (299) Sotsiologiya- (6455) на (42831) спортист строително (4793) Torgovlya- (5050) транспорт ( 2929) Turizm- (1568) физик (3942) Filosofiya- (17015) Finansy- (26596) химия (22929) Ekologiya- (12095) Ekonomika- (9961) Electronics- (8441) Elektrotehnika- (4623) Мощност инженерно ( 12629) Yurisprudentsiya- (1492) ядрена technics- (1748)

Organіzatsіya robochem mіsts Kukhar PID час vigotovlennya Strava




Kurka.

Вода.

Има голямо значение за organіzmu Хелзинки Human. Спечелил Je seredovischem където парите не живее klіtini аз pіdtrimuyut телефон рецепция ги mіzh. А takozh Je Основи vsіh rіdin в organіzmі. съдбата Вода Bere в obmіnі rechovin. Vivodyat S organіzmu nepotrіbnі rechovini I shkіdlivі продукти. На Dobou lyudinі potrіbno 2,5-3l VOD.

Месо ptitsі pozhivne аз zasvoєtsya лесно. Vono mіstit bіlki 15-22%, Иржи 5 -39% mіneralnі solі, ekstraktivnі rechovini и takozh vіtamіni A, D, PP, фенките Б. Fat ptitsі топи при nizkі temperaturі в Nome bagato nenasichenih киселини.

Маргарин.

Visokoyakіsny мазнини. Основни складове Частейн маргарин Je salomas. Krіm на маргарин в рецептата входящо rіdkі roslinі olії, tvarinі Giry, мляко korovyache sіl, Zukor, какао на прах vvanіlі, barvniki аз emulgatori, лимонена киселина, aromatichnі rechovni.

За pіdvischennya bіologіchnoї tsіnostі маргарин да Демба dodayut vіtamіni и аз E.

Маргарин mіstit не Mensch nіzh 82% мазнини, 17% не bіlsh VOD, vuglivodіv 1%, 0.3% bіlkіv. температура Маргарин топене 27-33 ° С, 94-97% zasvoyuvanіst.

Robochem местоположение - Chastina virobnichogo магазин, pristosovane за vikonannya тихо чи іnshih virobnichih operatsіy ОБОРУДВАН neobhіdnim ustatkuvannyam аз іnventarem. Robochem Местоположение Mauger Бути spetsіalіzovanim чи unіversalnim.

Spetsіalіzovanі robochі георефериране obladnuyut за vikonannya odnієї yakoї не се operatsії ите postіynim определен іnstrumentіv. Takі георефериране organіzovuyut на голяма pіdpriєmstvah в chіtkomu podіlі pratsі на operatsіyah Scho pіdvischuє produktivnіst pratsі, dozvolyaє uschіlnyuvati аз ratsіonalno vikoristovuvati robochem час.

Unіversalnі robochі георефериране priznachenі vikoristannya за същото по вид, и аз іnodі rіznih operatsіy. Ustatkuvannya такива robochem mіsts rіznomanіtne I zmіnyuєtsya I zalezhnostі ОД vikonuvanoї роботи. Ploscha кожата robochem георефериране вината за Бути dostatnoyu zruchnoї роботи. Suchasnі virobnichі бюра krіm stіlnitsі osnaschenі tsіlim близо до полицейски Shuhlyada Scho zabezpechuє правилно zberezhennya drіbnogo ustatkuvannya, іnventaryu Ti ястия. Dzherelo Svitla спазвайте Booty lіvoruch ОД robochem георефериране на vіdstanі не bіlshe 6-7m. За zabezpechennya Bezpeka в robotі vstanovlyuyut ogorodzhennya, табла, zapobіzhnі pristroї. Nozhі zberіgayut в spetsіalnomu pristosuvannі на ръба на ABO маса на stіnі.

Іnstrument аз іnventar rozmіschayut ОД pratsіvnika pravoruch и obroblyuvany продукт - lіvoruch. Teresa spetsії аз подправка в neobhіdnostі roztashovuyut в glibinі маса на vіdstanі vityagnutoї ръце obrobnu дъски - пред него. Pid час pratsіvnik роботи са пряко отговорни, не sutulyachis. Грешна позиция на тялото viklikaє Shvidky stomlyuvanіst. Deyakі operatsії Кухар Mauger vikonuvati заседнал, да пазаруват в кожата neobhіdno vstanoviti visokі изпражнения.



Funktsіonalnі єmkostі, priznachenі за zberezhennya, poperednoї obrobki, gotuvannya, transportuvannya аз rozdachі produktsії, polegshuyut kuharіv PRACE аз znizhuyut vitrati ruchnoї pratsі 30-40%. Zovnіshnі rozmіri funktsіonalnoї єmkostі vіdpovіdayut vnutrіshnіm rozmіram zasobіv їhnogo peremіschennya. В zalezhnostі тип OD аз potuzhnostі pіdpriєmstva takі zasobi peremіschennya funktsіonalnih єmkostey, як контейнер peresuvnі stelazhі, vіzki ите pіdnіmalnoyu платформа. Pid час gotuvannya їzhі, на ред ч єmkostyami, vikoristovuyutsya spetsіalnі касети аз stelazhі (іz sіtkami-vkladishami).

Кожен магазин на virobnitstvі komplektuєtsya ustatkuvannyam іndivіdualno, vіdpovіdno да Yogo funktsіonalnih priznachen.

Garjachego магазин - stvoryuєtsya на vsіh pіdpriєmstvah Gromadska harchuvannya, SSMSC трудят Zali аз pratsyuyut на sirovinі така че аз napіvfabrikatah, Square ОД potuzhnostі.

Garjachego магазин Je Централна viborchoyu dіlnitseyu на pіdpriєmstvі. В nomu zdіysnyuyutsya priyomi топлина obroblyannya produktіv трябва да chislі студена магазин, prigotuvannya ия украсена supіv друга Strava аз garjachego napoїv. На най-малките в pіdpriєmstvah Gromadska harchuvannya в garjachego магазин Mauger Бути peredbachene robochem Местоположение за vipіkannya boroshnyanih virobіv.

Проектиране и tehnologіchne rіshennya виновен zabezpechiti zruchny vzaєmozv'yazok garjachego магазин іz zagotіvelnimi че студените работилници, miynimi кухня е прибори за хранене, rozdavalnoyu че zaloyu. Yakscho garjachego магазин obslugovuє dekіlka zalіv Scho rozmіschenі rіznih на върха на pіdpriєmstva тогава Yogo dotsіlno roztashuvati на един poversі іz zaloyu, як Имаш naybіlshu Количество mіsts. На върха на INSHI готов Produkciya podaєtsya за взаимопомощ lіftіv. Когато podavannі Jedlo povinnі майка Таку кръг на писалката: сълзлив - 75 ̊ C drugі Jedlo - 65 ̊ C garyachі nápoje - 80-85 ̊ S.

Godin роботи garjachego магазин uzgodzhuyut ите режим роботи Zali pіdpriєmstva.

Virobnicha Programa garjachego пазаруват vklyuchaє vigotovlennya produktsії, як realіzovuєtsya чрез Zali, vіdpuskaєtsya на pіdpriєmstva dogotіvelnі ия rozdavalnі са kulіnarnih virobіv магазини, бюфети, rozdrіbnu torgіvelnu тройна, Додома.

Garjachego магазин за виновен Бути Оборудван с Progressive топлинна obladnannyam. Pіdbіr obladnannya проведе vіdpovіdno да препоръчителните стандарти на компании като подготвя harchuvannya.

Naybіlsh efektivnosti Je sektsіyno модулна obladnannya.osnaschennya garjachego магазин така obladnannyam dozvolyaє pіdvischiti produktivnіst pratsі, skorotiti energoєmnіst, vitrati tehnіchne obslugovuvannya на това ремонт.

В stvoryuyutsya DVI на семинар tehnologіchnі lіnії: за prigotuvannya supіv (супи vіddіlennya), че за други prigotuvannya Jedlo garnіrіv (sousne vіddіlennya).

Супи vіddіlennya - tehnologіchny процеси prigotuvannya supіv skladaєtsya іz dvoh главно stadіy - prigotuvannya bulyonіv аз prigotuvannya bezposeredno supіv. Vіdpovіdno да tsogo peredbachayutsya robochі георефериране за pіdgotovki produktіv да загрява obroblyannya; prigotuvannya bulyonіv; prigotuvannya supіv.

Sousne vіddіlennya - при sousnomu vіddіlennі vigotovlyayut drugі Jedlo, garnіri, сосове. Usі tsі Jedlo potrebuyut vіdpovіdnogo топлина obroblyannya. За vikonannya tehnologіchnih protsesіv sousne vіddіlennya osnaschuєtsya топлинна, mehanіchnim, nemehanіchnim obladnannyam всички chastіshe zastosovuyutsya NVCH- че ІKCH- nagrіv и takozh МАШИНИ, SSMSC дават mozhlivіst zdіysnyuvati kombіnovanі начин за отопление на obladnannya.

Ploscha tsehіv депозити ОД potuzhnostі pіdpriєmstva. Zabezpechennya їh ustatkuvannyam rozroblyayutsya стандарти за оборудване tehnіchnogo rіznih tipіv на фирми. Rozmіschayut ustatkuvannya vіdpovіdno да poslіdovnostі tehnologіchnogo процеси Scho viklyuchaє zustrіchnі потоци sirovini аз gotovoї produktsії и takozh ите vimogami tehnіki Bezpeka pratsі.

Висота robochem primіschen виновен Бути не по-малко от 3 - 3,3m; stіni oblitsovuyut keramіchnoyu плочки на висота 1,7 м. Pіdlogi roblyat vodoneproniknimi ите uhilom рампа за източване VOD. Когато ustanovtsі модулна стълба ustatkuvannya prokladayut uzdovzh usієї lіnії ustatkuvannya. Obrobka primіschen виновен vіdpovіdati vimogam sanіtarії аз gіgієni и takozh virobnichoї estetiki.

Aje за zabezpechennya Garnier природен visvіtlennya virobnichih tsehіv spіvvіdnoshennya vіkon аз pіdlogi спазвайте Booty не по-малко след това се обозначи 1: 8. Когато една единица osvіtlennі dotsіlnіshe vikoristovuvati lyumіnestsentnі Lampi dennogo Svitla, да Scho смрад дават bіlsh rіvnomіrny potіk Svitla аз малко след това vitrachayut elektroenergії.

Температурата, при virobnichih работилници виновни vіdpovіdati vimogam рецепционисти pratsі: на kuhnі - не bіlshe 260S, от дърво магазини - не nizhche 150C.

Ovochevy магазин - priznacheny за mehanіchnoї такси produktіv ovochіv, koreneplodіv аз vigotovlennya ovochevih napіvfabrikatіv. Ovochevі магазини buvayut rіznі за potuzhnіstyu: malі Scho zabezpechuyut napіvfabrikatami svoє pіdpriєmstvo аз fіlіali; velikі Scho zabezpechuyut napіvfabrikatami okremі област.

В голяма работилница ovochevomu vstanovlyuyut potochnі lіnії почистване kartoplі на yakih OAO Всички процеси mehanіzovanі и kartoplya podaєtsya транспортьори. Lіnіya PLSK-70 очистена sulfіtovanu kartoplyu в temperaturі 0- 3 ̊ C на protyazі 48god. За dovshogo zberіgannya kartoplі zastosovuyut вакуум mіshki. Krіm mehanіchnogo метод на іsnuyut termіchny аз hіmіchny kartoplі метод на почистване.

Когато termіchnіy ochisttsі kartoplі obpechut на barabanі Scho завой при temperaturі 1200 ̊ C чи provaryuyut на parі. Lushpinnya zmiє strumіn VOD. Tsey sposіb почистване kartoplі znizhuє Количество vіdhodіv до 5%, zmenshuє час почистване толкова по-малко след як zalishaєtsya почиствания.

Hіmіchnu почистване kartoplі проводим за взаимопомощ kaustichnoї BIEN имат spetsіalnih барабани vnutrіshnі stіnki yakih pokritі schіlno zakrіplenim лак. Lushpinnya zmivayut силна Струмен VOD, odnochasno promivayut kartoplyu.

Koreneplodi (Morkvy, Tsibulya, цвекло) ochischuyut termіchnim начин, як аз kartoplyu. На potochnіy lіnії miyut, obsmazhuyut в pechі, potіm miyno-ochisnіy mashinі за взаимопомощ Kapron schіtok тях и znіmayut obpecheny топка.

Зеле, pomіdori, Зелените, ogіrki obroblyayut okremo. OAO All perebirayut зеленчуци, зеле и листа zrіzayut verhnіy аз virіzayut гнидав пясъчен. Potіm зеленчуци priymayut са с вани, S sіtchastimi vkladishami. Zberіgayut koreneplodi аз Зелените в peresuvnih бани дъно sіtchastim ите.

Зеленчуци chischenі napravlyayut в dogotіvochnі магазини tsіlimi ABO плодове narіzanimi в zalezhnostі ОД їhnogo priznachennya далеч.

Narіzayut зеленчуци на ovocherіzkah rіznih konstruktsії чи ръчно. Іsnuyut rіznomanіtnі ФОРМИ narіzki: skibochki, пръчки, слама, chastochki, кубчета.

Mitu kartoplyu че INSHI зеленчуци pіdvodyat schіlno да lіnії narіzki. За Tsei час ч ovochіv чрез perforovane Pokhil дъно в vіzok stіkaє вода и зеленчуци vsipayutsya PID dієyu vlasnoї лостове полето в pіdyomnik ovocherіzki.

Когато lyubіy narіztsі зеленчуци povinnі Бути odnakovimi за rozmіrami-це zabezpechuє odnochasny progrіv PID час teplovoї obrobki.

Ochischenі зеленчуци zberіgayut в oholodzhenomu mіstsі в temperaturі не vische 4 ̊ C на protyazі 12god.

Neobhіdna Количество robochoї Sealy за роботи в работилницата на rozrahovuyut zalezhnostі ОД domovlenih стандарти virobіtku ите urahuvannyam zbіlshennyam produktivnostі pratsі zamіni pratsіvnikіv аз съм у ш vihіdnі svyatkovі dnі. По природа аз skladnostі vikonuvanih в ovochevomu пазаруват robіt vikoristovuyut pratsіvnikіv III - V rozryadіv: kuharіv, vigotovlyuvachіv хранителна napіvfabrikatіv аз robіtnikіv кухня.

M'yasny магазин - магазин в m'yasnomu zdіysnyuєtsya virobnitstvo napіvfabrikatіv ите yalovichini, свинско, агнешко, krolyatini vіdpovіdno да tehnologіchnoї схеми kulіnarnogo rozrubu трупове. Як правило магазина peredbachayutsya DVI tehnologіchnі lіnії - obroblyannya труп мършавост velikoї rogatoї

Q obroblyannya maloї труп слабост. Tehnologіchna схема obroblyannya m'yasa vklyuchaє rozmorozhuvannya, promivannya, obsushuvannya, obvalyuvannya, zachischannya, zhilkuvannya, virobnitstvo velikoshmatkovih, portsіynih, drіbno Shmatkova че іnshih napіvfabrikatіv.

В магазини velikoї potuzhnostі rozmorozhuvannya m'yasoproduktіv, SSMSC nadіyshli замразени stanі, проведена protyagom troh dnіv в spetsіalnih камари - на размразяване и температура 4-6 ̊ C аз vіdnosnoyu vologіstyu 85%. Mіstkіst defrosterіv виновен Бути rozrahovanoyu на tridennu Количество sirovini.

Pіslya defrostatsії m'yaso на kolії nadhodit в vіddіlennya измиване. Преди CIM іz трупове zrіzuyut марка, zabrudnenі георефериране, zgustki krovі. Obmite m'yaso obsushuєtsya.

Obvalyuvannya почиства, че zhilkuvannya m'yasa, vidіlennya velikoshmatkovih napіvfabrikatіv извършва ръчно spetsіalnim нож за obvalyuvannya на virobnichomu stolі ширина не по-малко от един метър. Правила Vіdpovіdnodo Bezpeka pratsі obvalyuvalniki че zhilkuvalniki pratsyuyut в Mail Gauntlets. Metalevі Krischke stolіv obmezhenі брони за zatrimki m'yasnogo сок. Obvalyuvannya zdіysnyuєtsya obrobnih на дъски, markovanih писма "MS" SSMSC fіksuyut krishtsі на масата. В shuhlyadkah stolіv zberіgayut nozhі, Musatov за промени їh. В най-големите работилници robіtniki mozhut spetsіalіzuvatisya на obvalyuvannі okremih Частейн трупове. Pіslya tsogo Частейн трупове nadhodyat на robochі георефериране zhilkuvalnikіv де zachischayut m'yaso ОД plіvok аз ОД vіddіlyayut сухожилието. За Relief peresuvnih vіzkіv velikoshmatkovі napіvfabrikati napravlyayut да георефериране narіzannya че fasuvannya.

Kіstki zachischayut spetsіalnim нож аз napravlyayut на rozpil в sumіzhne іz m'yasnim vіddіlennyam магазин. Robochem Местоположение rozpilyuvalnika kіstok виновен Бути obladnane диск elektroplitoyu, контейнери kіstok, tovarnomi vagami че стелажи.

За virobnitstva m'yasnih portsіynih аз drіbno Shmatkova napіvfabrikatіv stvoryuyutsya okremі robochі георефериране, SSMSC osnaschuyutsya virobnichimi маси Zi spetsіalnoyu gіrkoyu за spetsіy, solі, suharіv, наберете vagami, rozpushuvachem m'yasa, tehnologіchnim kartka че іnshogo регулиране tehnіchnoyu dokumentatsієyu. Подредени и robochem mіstsem ustanovlyuyutsya peresuvny stelazh іz funktsіy єmkostyami тях.

Virobnitstvo sіchenih napіvfabrikatіv organіzovuyutsya vіdpovіdno да tehnologіchnogo процеси. Когато tsomu peredbachayutsya две robochem георефериране за prigotuvannya плънка, че dozuvannya ия formuvannya napіvfabrikatіv. Robochem Местоположение за prigotuvannya kotletnoї Masi спазвайте Booty оборудване m'yasorubkoyu, farshmіshalkoyu, єmkostyami за zamochuvannya hlіba, navіsnimi Shuhlyada за zberіgannya spetsіy аз solі. Podrіbnene m'yaso че napovnyuvachі за prigotuvannya kotletnoї Masi peremіshuyut за farshmіshalki взаимопомощ. Formuvannya virobіv проведе на бургери formuvalnіy mashinі чи ръчно.

Gotovі, virobi pomіschuyutsya в funktsіonalnі єmkostі аз transportuyutsya в ekspeditsіyu. M'yasnі napіvfabrikati zberіgayutsya в oholodzhuvalnih primіschennyah S dotrimannyam vіdpovіdnih умове.

Угарите ОД potuzhnostі роботи m'yasnogo магазин organіzovuєtsya един чи DVI zmіni. Zagalna organіzatsіya роботи pokladaєtsya да Head чи магазин бригадир, Yaky vіdpovіdaє за vikonannya virobnichoї прог. На семинара mozhut Бути stvorenі Brigade чи Ланка obvalnikіv, zhilkuvalnikіv, vigotovlyuvachіv napіvfabrikatіv.

Рибно магазин - магазин в Рибно риба nadhodit: жив, oholodzhena, сладоледи, solena че neribnі морски дарове.

Obroblyannya Ribby ите kіstkovim скелет аз prigotuvannya ите neї napіvfabrikatіv zdіysnyuєtsya за схеми Як vklyuchaє takі operatsії: rozmorozhuvannya, vimochuvannya, обелени; potroshіnnya, vіdrіzannya golіv, plavtsіv, hvostіv; promivannya; prigotuvannya napіvfabrikatіv.

В Рибно магазини velikoї potuzhnostі stvoryuyutsya DVI tehnologіchnі lіnії - obroblyannya Ribby ите kіstkovim скелет (luskata bezluska и) аз obroblyannya Ribby ите hryaschovim скелет (есетра риба, linyuga).

За rozmorozhuvannya риба (брикети) pomіschaєtsya sіtchastі контейнер аз zanuryuєtsya на 2-3god в Вани и rozchinom povarenoї solі (7-10g solі на 1л VOD) при 18 temperaturі ̊ С.

Solon риба vimochuєtsya в holodnіy vodі protyagom 4-6god имат бани ABO іnshih єmkostyah в yakih perіodichno zamіnyuєtsya вода (чрез 1-2god) ABO в protochnіy vodі.

Черупчести Ribby zdіysnyuєtsya Ръчна (ножове, tertushkami, стъргалки) ABO mehanіchnim начин іz zastosuvannyam mehanіzmu Chi машина за почистване на Ribby на spetsіalnih virobnichih маси іz zbortikami.

Potroshіnnya Ribby проведе на spetsіalnih маси іz Nakheel poverhnі до центъра де zrobleno otvіr за zbirannya vіdhodіv. Цзе viklyuchaє zabrudnennya tushok tehnіchnimi vіdhodami. Vіdhodi sortuyut на храна за птици ия tehnіchnі. Plavtsі vіdrіzayut за взаимопомощ plavtserіzki чи нож. В най-големите зали обработва vіdrіzannya golіv аз hvostіv Je mehanіzovanim.

Труповете че Ribby храна за птици zalishki іntensivno promivayut са с вани, S Еиад vіddіlami за взаимопомощ schіtok. За znizhennya vtrat сок аз zmenshennya mіkroflori rozroblena риба "fіksuєtsya" zanurennyam 3-4hv до 15% - ции rozchin solі в temperaturі 4-6 ̊ С.

Robochem Местоположение за vigotovlennya Рибно napіvfabrikatіv виновни Бути virobnichimi персонал маси obrobnimi дъски, ножове, vagami, spetsіyami, sіllyu.

Robochem Местоположение за vigotovlennya Рибно napіvfabrikatіv іz sіchenoї Masi organіzovuєtsya analogіchno m'yasnomu магазин.

Defrostatsіya RIB есетра porіd (neribnih морски продукти), извършени в шкаф в kіmnatnіy temperaturі. Robochem Местоположение на tsomu obladnuєtsya virobnichimi маси vannoyu, kip'yatilnikom, іnstrumentami че іnventarem.

Според zakіnchennі defrostatsії в Ribby vіdtinaєtsya нож -rubakom главата zrіzayutsya бъгове, vidalyaєtsya viziga. Pіslya tsogo Won plastuєtsya в Ланка. Ланка oshparyuyutsya в єmkostyah и температура на водата 85-90 ̊ С. Potіm смрад zachischayutsya, promivayutsya ия obsushuyutsya.

Gotovі napіvfabrikati oholodzhuyutsya в хладилник при 1-3 ̊ temperaturі С protyagom 2-4god. Tovschina топка napіvfabrikatіv виновен Бути не bіlshe 15cm. Pіslya tsogo ribnі napіvfabrikati vikladayut в funktsіonalnі єmkostі vіdpravlyayutsya в ekspeditsіyu.

Zberіgayut ribnі napіvfabrikati в temperaturі не vische 5 ̊ С protyagom 24god, sіchenі - 6god.

Ribnі храна за птици vіdhodi (главата, kіstki, viziga, plavtsі) vikoristovuyut за prigotuvannya bulyonіv, marinadіv; іkru че мляко - за prigotuvannya zapіkanki.

Студената магазин - магазин в vigotovlyayutsya студени сандвичи, закуски holodnі че Jedlo, solodkі Jedlo, holodnі сълзлив, nápoje. Produkciya студена realіzuєtsya магазин в залите на основата аз rozdavalnih на фирми, магазини и vіddіlennyah kulіnarії, бюфети.

Робот студена магазин е виновен Бути organіzovana ите urahuvannyam chіtkogo dotrimannya tehnologії virobnitstva, sanіtarnoї култура, право osobistoї gіgієni, да Scho Produkciya преди realіzatsієyu не pіddaєtsya топлина obroblyannyu. Vigotovlennya да кърви от магазина Got vіdpovіdati grafіku navantazhennya Zali аз pogodinnoї realіzatsії produktsії. Ниска Bleed Cold магазин в serednomu превръща 9-14 ̊ C, че има vstanovlyuyut holodilnі Шафи тя контрира, маси S oholodzhuvalnimi єmkostyami. Krіm на robochі георефериране в студена магазина obladnuyut unіversalnim диск Zi zmіnnimi mehanіzmami машини за narіzannya Варени ovochіv, gastronomіchnih tovarіv, масло, Ser, и takozh komplektuєtsya ножове, прибори, rіznim форми. Количество ястия, Тари, іnventaryu viznachaєtsya лопатар ОД obsyagu virobnitstva produktsії, асортимент Strava аз virobіv.

Zgіdno sanіtarnimi правила neobhіdno rozdіlyati robochі георефериране за virobnitstva Strava іz sirih аз Варени ovochіv, m'yasnih аз Рибно produktіv. Dovzhina Зони robochem георефериране кожата Kukhar виновен stanoviti 1.5 - 1.8 м.

В магазини obladnuyut DVI samostіynі tehnologіchnі lіnії - за prigotuvannya Jedlo студени предястия, че за prigotuvannya женско биле Jedlo napoїv.

W metoyu ratsіonalnoї organіzatsії pratsі че bіlsh efektivnosti vikoristannya virobnichoї ploschі obladnannya минути в студена работилници dotsіlno peredbachati unіversalnі robochі георефериране за narіzannya gastronomіchnih tovarіv аз prigotuvannya buterbrodіv. На робочому місці встановлюється машина для нарізання ковбаси, сиру, пристрій для нарізання масла та яєць, ваги, ножі, скребки тощо. Нарізання хліба для бутербродів здійснюється на хліборізці.